Otel hakkında 13-07.2018 tarihli konaklamam hakkında Bilgi vermek isterim.
Otele ilk giriş anından çıkışa kadar herşeyi detaylıca anlatacağım.
Aynı bölgede yanyana ve Sırayla dizilmiş 5-6 adet eftalia oteli var, hepsinde konsept farklı.
Ben Şuan Eftalia ocean da konaklıyorum Halen burdayım. Bu gruba ait en iyi en yeni ve en lüks otel. Standart oda satın almama rağmen daha iyisi olan 1+1 aile odası verdiler. Oda muhteşem ötesi. Çok geniş ve çok kullanışlı. Normal bir otele kıyasla en az 3 oda genişliğinde tek oda.
Odanın temizliği ve bakımı güzel. Zaten 2017 yapımı imiş yeni olduğundan güzel bence.
Havuz aqua keyfine diyecek yok. 4 ayrı bölgede 10 larca havuz ve aqua var. Sahilde bile Aqua var. Tam çocuklu aile oteli. Odalarda mini bar var günlük doluyor ücretsiz.
Amma velakin,
Otelde en az göreceğiz şey personel ve ilgi. Sanki kimse çalışmıyor çünkü kimse ilgilenmiyor. Odaya havluyu 2.gün getirebildim.
Hangi otelde kalırsanız kalın o otelin imkanlarının yanı sıra ortak alanları tüm otellerde kalanlar kullanabiliyor. Bu nedenle bütün alanlar ağzına kadar dolu.
Tüm otellerin kullandığı tek bir amfi tiyatro var. Tahmin edersinizki tine tıka basa dolu.
Yemek lezzezi namına kova bir SIFIR. Yemek çeşiti çok az ve olanlarda lezzetsiz. 10 çeşit makarna, 10 çeşit patates, gözleme pide. Genel olarak menü bu. gerisi boş. İnanılmaz derecede vasat. Bu otele hiç yakışmıyor.
Yine restoran bölümü çok ama çok kalabalık.
Herşey selef servis. Yemekte bir içecek almaya bile gidip kuyruk bekliyorsun. İçeek dediysem lüks düşünmeyin. AYRAN SADECE PERŞEMBE GÜNLERİ VARMIŞ. Bu ne saçmalıktır anlamadım. Kendi vatanımızda viski votka veriyor ayran YOK. Ana restoranda malzemeden kısıp ucuz yemek çıkarmak adına ne varsa kullanıyorlar. Örnek verecek olursam Dana Rosto yu bile kenarı et içine pilav tıkıp dayıyorlar resmen. Kırmızı Et namına birşey Yok desem çokta yanlış olmaz.
Çocuklara bir dondurma alalım dedik, kuyruk 50 kişi, onca ortak otel misafiri bir tek yerde kuyrukta.
Süt istiyorsun verdikleri marka MİLKMAN diye birşey. Sanki abdest suyu. Bira desen aynı. Al içmeden dök. Kalabalık olduğu İçin soğuk su soğuk kola felan hak getire.
Sahil kısmına bir tünelden geçiyorsunuz yakın 100 mt felan ama, tünel kanal kokuyor. Sahilde çok güzel yerler çarşı mağaza dondurma pizza vs var ama hepsi ücretli. Ultra herşey dahil otelde dahil olan birşey Yok. Çocuk meyve suyu kokteyli bile extra. Havuzlar temiz ve bakımlı, ama Sahil kısmı şezlonglar pis hiç bakım Yok. Plajı çok taşlı. Çocuklarla zor oluyor.
Otelde konaklama Adına herşey var fakat konfor, memnuniyet ve kalite adına hiçbirşey yok.
Yemek yeme, havuzdan çıkma, Aqua’dan inme muhteşem.
Ama onun dışında gerisi 10 üzerinden 3 puan. Bir daha gelirmiyim derseniz?
Şuan hala konaklıyorum günümün bitmesini bekliyorum umarım otel yetkilileri okuyordur ve bu memnuniyetsizliğimi telafi adına bir çabaları olur. AYRANI Perşembe’den önceye alır😋
Kerim Karakurt