Uluslararası bir web sayfası seçin Zoover.at Zoover.be Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Anasayfa Destinasyonlar Oteller Yorum ekle Yorum ekle Fotoğraf ekle Anasayfa Yorum ekle Türkiye Földközi-tenger Belek / Aksu Oteller Belek / Aksu Otel Spice Hotel & Spa***** Popüler tatil yerleri Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun Belek / Aksu Antalya / Lara / Kundu Kusadasi Gümbet (Bodrum) Torba (bij Bodrum) Alanya Bodrum Turgutreis (Bodrum) Kemer - Tekirova - Kiris - Göynük Popüler tatil yerleri Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun Belek / Aksu Antalya / Lara / Kundu Alanya Kemer - Tekirova - Kiris - Göynük Incekum / Avsallar (Alanya) Konakli (Alanya) Patara Antakya Adana Belek / Aksu'da popüler Belek / Aksu'da Oteller Belek / Aksu'da Oteller Földközi-tenger Oteller Türkiye Yorumlar Otel Spice Hotel & Spa ***** Yorumlar Photos & videos Tavsiyeler Soru ve Yanıt Hava durumu Otel bilgi Harita 9,6 153 Turkish reviews 803 international reviews Most recent review Dogum gunu kutlamsı. Otel tamda antalya şartlarına uygun konumda,hizmet harika çalışanlar güleryüzlü odalar konforlu yemekler süpperrrrr lobisi zaman geçirmek için harika spa sı... devamını oku İbrisimMus90, 10 Şubat 2019 9° / 15° 16 Feb 2019 Weather Number 19 of 94 hotel in Belek / Aksu Website Otel Spice Hotel & Spa***** için en iyi 'son dakika' fiyatlarını şurası sunuyor: 1 Booking.com Kontrol Öneri Daha fazla sağlayıcı firma Teklif verenlerin sayısını azalt 153 Turkish yorumlar Otel Spice Hotel & Spa 9,6 153 yorumlar Takdir 9,9 Lokasyon 10 Servis 10 fiyat / kalite 9,9 Yemekler 9,9 Odalar 10 Çocuklar için uygun 10 Havuz 9,9 Temizlik 10 Dil: Türkçe (153) All (909) ------------ Hollandaca (488) Rusça (137) Almanca (100) İngilizce (31) Lehçe (22) American (9) Fransızca (6) Rumence (3) Austrian (2) (2) Çekçe (1) Macarca (1) Sırpça (1) Yoldaşlık: All (153) ------------ Büyük çocuklu aile (48) Yalnız (5) Grup gezisi (1) Küçük çocuklu aile (19) Eşimle (64) Iş gezisi (2) Arkadaşlar (14) Sıralama: Seyahat tarihi Ekleme tarihi önceki 1 2 3 4 5 6 7 ... 16 sonraki Aile için ideal otel 10 Ahmet yılmaz, 27 Ocak 2019 Lokasyon 10 Servis 10 fiyat / kalite 10 Yemekler 10 Odalar 10 Çocuklar için uygun 10 Havuz 10 Temizlik 10 Otelin manzarası konumu harika..eşim ve çocuğumla çok güzel bir sömestır tatili geçirdik..eğer çocugunuz varsa hiç endişelenmeyin sizin için cocugunuzla ilgilenen çok güzel bir ekip var..özellikle julia hanım cocuğumuzla cok güzel igilendi kendisine çok teşekkür ederiz..birdaha görüşmek üzere spice hotel.. mz, General Manager / Genel Müdür, 31 Ocak 2019 Değerli Misafirimiz,Olumlu ve yüksek puanlı değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz. Misafirlerimizin konaklamaları süresince, tüm çalışanlarımızla birlikte beklentilerinin üzerinde hizmet verebilmenin ve bunun neticesinde kalıcı Dostluklar kurmanın ortak amacımız olduğunu bilmenizi isteriz. Yorumunuz misafirperverlik misyonumuzun yapısına bir tuğla daha ekledi ve bize doğru yolda ilerlediğimizi gösteren büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Yorumunuzu tüm otel Personeli ile paylaşmaktan onur ve mutluluk duyacağız.Saygılarımızla,Murat Yılmaz ZerenGenel Müdür. Spice hotelde muhteşem tatil 10 Ertan79, 26 Ocak 2019 Lokasyon 10 Servis 10 fiyat / kalite 10 Yemekler 10 Odalar 10 Çocuklar için uygun 10 Havuz 10 Temizlik 10 Biz kış tatili yaptık çok memnun kaldık, yaz tatili de muhteşem olacak... Tüm ailelere tavsiyeler ederim. Her istediğiniz anında oluyor, inanmak için deneyin. Plajı t istediğimiz gibi ve kum, yemekleri çok iyi, personel on numara. mz, General Manager / Genel Müdür, 31 Ocak 2019 Değerli Misafirimiz,Olumlu ve yüksek puanlı değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz. Misafirlerimizin konaklamaları süresince, tüm çalışanlarımızla birlikte beklentilerinin üzerinde hizmet verebilmenin ve bunun neticesinde kalıcı Dostluklar kurmanın ortak amacımız olduğunu bilmenizi isteriz. Yorumunuz misafirperverlik misyonumuzun yapısına bir tuğla daha ekledi ve bize doğru yolda ilerlediğimizi gösteren büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Yorumunuzu tüm otel Personeli ile paylaşmaktan onur ve mutluluk duyacağız.Saygılarımızla,Murat Yılmaz ZerenGenel Müdür. Arkadaşlarla somestir tatili 10 ElifSenturk, 24 Ocak 2019 Lokasyon 10 Servis 10 fiyat / kalite 10 Yemekler 10 Odalar 10 Çocuklar için uygun 10 Havuz 10 Temizlik 10 Her konuda hizmet ve olanaklar kusursuz şekilde ilerliyor. Tatilimiz çok keyifli geçiyor. Personel çok güler yüzlü ve çok ilgililer. Yemek çeşitleri çok fazla ve çok lezzetli. Tavsiye edebileceğim nadir otellerden. mz, General Manager / Genel Müdür, 31 Ocak 2019 Değerli Misafirimiz,Olumlu ve yüksek puanlı değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz. Misafirlerimizin konaklamaları süresince, tüm çalışanlarımızla birlikte beklentilerinin üzerinde hizmet verebilmenin ve bunun neticesinde kalıcı Dostluklar kurmanın ortak amacımız olduğunu bilmenizi isteriz. Yorumunuz misafirperverlik misyonumuzun yapısına bir tuğla daha ekledi ve bize doğru yolda ilerlediğimizi gösteren büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Yorumunuzu tüm otel Personeli ile paylaşmaktan onur ve mutluluk duyacağız.Saygılarımızla,Murat Yılmaz ZerenGenel Müdür. OtelSpice Hotel & Spa***** En uygun bir fiyat ve bilgi için: 1 Booking.com Kontrol Öneri Daha fazla sağlayıcı firma Teklif verenlerin sayısını azalt Guzel tatil 2019 10 SoyluOEla, 24 Ocak 2019 Lokasyon 10 Servis 10 fiyat / kalite 10 Yemekler 10 Odalar 10 Çocuklar için uygun 10 Havuz 10 Temizlik 10 Otel cok guzel genis ve personel guler uzlu yemekler lezetli cok guzel biz herseden memnun kaldik ve tek ara da n gekecegiz kesinlikle icecekler kaliteli ve oda temizligi cok temiz cocuklu aileler icin cok ideal mz, General Manager / Genel Müdür, 31 Ocak 2019 Değerli Misafirimiz,Olumlu ve yüksek puanlı değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz. Misafirlerimizin konaklamaları süresince, tüm çalışanlarımızla birlikte beklentilerinin üzerinde hizmet verebilmenin ve bunun neticesinde kalıcı Dostluklar kurmanın ortak amacımız olduğunu bilmenizi isteriz. Yorumunuz misafirperverlik misyonumuzun yapısına bir tuğla daha ekledi ve bize doğru yolda ilerlediğimizi gösteren büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Yorumunuzu tüm otel Personeli ile paylaşmaktan onur ve mutluluk duyacağız.Saygılarımızla,Murat Yılmaz ZerenGenel Müdür. Göksu eğitim grup 10 GaziSoylu01, 24 Ocak 2019 Lokasyon 10 Servis 10 fiyat / kalite 10 Yemekler 10 Odalar 10 Çocuklar için uygun 10 Havuz 10 Temizlik - Göksu eğitim grup olarak otelden çok memnun kaldık.Personelleri ilgili ve hizmeti çok güzel.Otel genel anlamda harika ve çok bakımlı farklı terzi ile muhteşem.Dekoru olsun odaları olsun muhteşem.Rahat ve kullanışlı.Tum emekçilere teşekkür ederim. mz, General Manager / Genel Müdür, 31 Ocak 2019 Değerli Misafirimiz,Olumlu ve yüksek puanlı değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz. Misafirlerimizin konaklamaları süresince, tüm çalışanlarımızla birlikte beklentilerinin üzerinde hizmet verebilmenin ve bunun neticesinde kalıcı Dostluklar kurmanın ortak amacımız olduğunu bilmenizi isteriz. Yorumunuz misafirperverlik misyonumuzun yapısına bir tuğla daha ekledi ve bize doğru yolda ilerlediğimizi gösteren büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Yorumunuzu tüm otel Personeli ile paylaşmaktan onur ve mutluluk duyacağız.Saygılarımızla,Murat Yılmaz ZerenGenel Müdür. İş toplantısı 2019 10 ErcumentHayirlioglu, 24 Ocak 2019 Lokasyon 10 Servis 10 fiyat / kalite 10 Yemekler 10 Odalar 10 Çocuklar için uygun 10 Havuz 10 Temizlik - Otel iş toplantisi için çok musait ve aile tatili içinde ayni.Otelde sıcak ve cana yakın personel ilgisi kendi evinde hissediyor.Yemek çeşidi güzel kış konseptı olmasına ragmen.Lobi bar hizmetleri iyi,misafir ilişkileri guler yuzlu ve yardimseverler. mz, General Manager / Genel Müdür, 31 Ocak 2019 Değerli Misafirimiz,Olumlu ve yüksek puanlı değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz. Misafirlerimizin konaklamaları süresince, tüm çalışanlarımızla birlikte beklentilerinin üzerinde hizmet verebilmenin ve bunun neticesinde kalıcı Dostluklar kurmanın ortak amacımız olduğunu bilmenizi isteriz. Yorumunuz misafirperverlik misyonumuzun yapısına bir tuğla daha ekledi ve bize doğru yolda ilerlediğimizi gösteren büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Yorumunuzu tüm otel Personeli ile paylaşmaktan onur ve mutluluk duyacağız.Saygılarımızla,Murat Yılmaz ZerenGenel Müdür. Guxel 9 Duygu1919, 23 Ocak 2019 Lokasyon 10 Servis 10 fiyat / kalite 10 Yemekler 10 Odalar 10 Çocuklar için uygun 10 Havuz 10 Temizlik 10 Aile icin guzel zaman gecirilebilecek bir otel kesinlikle tavsiye ederim. Aktiviteleri havuzlari cok guzel. Surekli olarak cocuklarin sevecekleri yiyecek icecek biseyler var. Personeli guler yuzlu yardim severler. mz, General Manager / Genel Müdür, 31 Ocak 2019 Değerli Misafirimiz,Olumlu ve yüksek puanlı değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz. Misafirlerimizin konaklamaları süresince, tüm çalışanlarımızla birlikte beklentilerinin üzerinde hizmet verebilmenin ve bunun neticesinde kalıcı Dostluklar kurmanın ortak amacımız olduğunu bilmenizi isteriz. Yorumunuz misafirperverlik misyonumuzun yapısına bir tuğla daha ekledi ve bize doğru yolda ilerlediğimizi gösteren büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Yorumunuzu tüm otel Personeli ile paylaşmaktan onur ve mutluluk duyacağız.Saygılarımızla,Murat Yılmaz ZerenGenel Müdür. Eğlenceli 10 Merve 1234, 21 Ocak 2019 Lokasyon 10 Servis 10 fiyat / kalite 10 Yemekler 10 Odalar 10 Çocuklar için uygun 10 Havuz 10 Temizlik 10 Biz çok eğleniyoruz, kesinlikle tavsiye ederiz. Personel güleryüzlü ve oldukça yardımcı odalar temiz yemekler leziz oteldeki herşey markalı fiyat performans açısından çok çok iyi denemeye değer..şimdiden iyi tatiller.. mz, General Manager / Genel Müdür, 25 Ocak 2019 Değerli Misafirimiz,Olumlu ve yüksek puanlı değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz. Misafirlerimizin konaklamaları süresince, tüm çalışanlarımızla birlikte beklentilerinin üzerinde hizmet verebilmenin ve bunun neticesinde kalıcı Dostluklar kurmanın ortak amacımız olduğunu bilmenizi isteriz. Yorumunuz misafirperverlik misyonumuzun yapısına bir tuğla daha ekledi ve bize doğru yolda ilerlediğimizi gösteren büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Yorumunuzu tüm otel Personeli ile paylaşmaktan onur ve mutluluk duyacağız.Saygılarımızla,Murat Yılmaz ZerenGenel Müdür. Sıcacık Ocak ayı tatili !!!! 10 AkNurrr35, 21 Ocak 2019 Lokasyon 10 Servis 10 fiyat / kalite 10 Yemekler 10 Odalar 10 Çocuklar için uygun 10 Havuz 10 Temizlik 10 Bu otele aile 6 aile olarak Harika bir tatil yaptık.Oteli genel olarak çok begendık.Tatilimiz oğlum taraflından ayarlandı kendisine teşekkür ederim.Spice oteli dekoru çok güzel,personel sıcak ve çok ilgili.Kendi evinde hissediliyor.Yemekleri şahane ve lezzetli.Odalar kullanışlı ferah.Mevk olarak da güzel.Bizlere yardımı dokunan misafir ilişkileri departmanına teşekkür ederiz.Başarılar . mz, General Manager / Genel Müdür, 25 Ocak 2019 Değerli Misafirimiz,Olumlu ve yüksek puanlı değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz. Misafirlerimizin konaklamaları süresince, tüm çalışanlarımızla birlikte beklentilerinin üzerinde hizmet verebilmenin ve bunun neticesinde kalıcı Dostluklar kurmanın ortak amacımız olduğunu bilmenizi isteriz. Yorumunuz misafirperverlik misyonumuzun yapısına bir tuğla daha ekledi ve bize doğru yolda ilerlediğimizi gösteren büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Yorumunuzu tüm otel Personeli ile paylaşmaktan onur ve mutluluk duyacağız.Saygılarımızla,Murat Yılmaz ZerenGenel Müdür. Tatil 9 Elif126, 21 Ocak 2019 Lokasyon 10 Servis 10 fiyat / kalite 10 Yemekler 10 Odalar 10 Çocuklar için uygun 10 Havuz 10 Temizlik 10 Misafir ilişkileri müdürü Aysel hanımdan çok memnun kaldık.Bizimle çok ilgilendi.Guler yüzünü eksik etmedi.Yemekler gayet güzel.odamiz güzel.personel kibar.aktiviteler iyi.bu otele ilk gelişimiz.kesinlikle tavsiye ediyoruz. mz, General Manager / Genel Müdür, 25 Ocak 2019 Değerli Misafirimiz,Olumlu ve yüksek puanlı değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz. Misafirlerimizin konaklamaları süresince, tüm çalışanlarımızla birlikte beklentilerinin üzerinde hizmet verebilmenin ve bunun neticesinde kalıcı Dostluklar kurmanın ortak amacımız olduğunu bilmenizi isteriz. Yorumunuz misafirperverlik misyonumuzun yapısına bir tuğla daha ekledi ve bize doğru yolda ilerlediğimizi gösteren büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Yorumunuzu tüm otel Personeli ile paylaşmaktan onur ve mutluluk duyacağız.Saygılarımızla,Murat Yılmaz ZerenGenel Müdür. önceki 1 2 3 4 5 6 7 ... 16 sonraki Otel Spice Hotel & Spa daki tatilinizden ne bekleyebileceğinizi bilmek mi istiyorsunuz? Otel Spice Hotel & Spa Belek / Aksu yorumlarını okuyun, önceki ziyaretçilerce yazıldı. Otel Spice Hotel & Spa Sayı/puan almak 9,6 -dan/-den/-tan/-ten 10, baz alınarak 909 Yorumlar/değerlendirmeler devamını oku Otel Spice Hotel & Spa daki tatilinizden ne bekleyebileceğinizi bilmek mi istiyorsunuz? Otel Spice Hotel & Spa Belek / Aksu yorumlarını okuyun, önceki ziyaretçilerce yazıldı. Sizin bulabilirsiniz yanında 392 Tatil resimleri Otel ilgili Spice Hotel & Spa Zoover web sitesinde. Siz 7 videolar Otel ilgili görüntüleyebilirsiniz Spice Hotel & Spa. Bilgi edinme aşamasında mısınız? Şuradaki: Türkiye konaklama tesislerini karşılaştır. konaklama tesislerini karşılaştır. Şuradaki: Földközi-tenger, tüm geceleme seçeneklerine bak. Şurayı: Spice Hotel & Spa, Otel şuradaki:Belek / Aksu diğer konaklama tesisleriyle karşılaştır. Daralt Eylemler Otel Spice Hotel & Spa***** Yorum ekle Fotoğraf ekle Yorumları yazdırın. RSS feed . ilgi noktaları Golf Belek - International Golf Club Gloria Golf Club Robinson Golf Club Nobilis Tat Golf International Golf Club Troy Aqua & Dolphinarium The Montgomerie Maxx Royal Antalya Golf Club Hakkında bilgi Hava Harita Fotoğraflar Videolar Soru ve Yanıt Belek / Aksu İşletme sahibimisiniz? Zoover işletme sahiplerine çeşitli imkanlar sunuyor. Daha fazla bilgi için burayı tıklayın. Websayfanızda Zoover linki Zoover ' ı sayfanıza taşıma olanakları için buraya tıklayın