Uluslararası bir web sayfası seçin Zoover.at Zoover.be Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Anasayfa Destinasyonlar Oteller Awards Yorum ekle Yorum ekle Fotoğraf ekle Video ekle Konaklama tesisi ekle Görülecek yer gir Anasayfa Yorum ekle Türkiye Égei-tenger Ozdere Yorumlar Ozdere Yorumlar (19) Photos & videos (236) Oteller (15) Turistik yerler (4) Hava beklentisi Harita Tavsiyeler (1) Daha fazla Soru ve Yanıt (0) 7,5 280 yorum See all reviews See all reviews Otellerin oda fiyatlarına bak itibaren € 95 En uygun oda fiyatlarını bul View all photos Önceki ziyaretçilerin Ozdere tatili hakkındaki düşüncelerini mi merak ediyorsunuz? Bu Ozdere tatili hakkında yapılan yorumları görebilirsiniz. Ozdere da tatil mi yaptınız? Sizde yorumunuzu paylaşın.. Ozdere Sayı/puan almak 7,5 -dan/-den/-tan/-ten 10, baz alınarak 280 Yorumlar/değerlendirmeler devamını oku Önceki ziyaretçilerin Ozdere tatili hakkındaki düşüncelerini mi merak ediyorsunuz? Bu Ozdere tatili hakkında yapılan yorumları görebilirsiniz. Ozdere da tatil mi yaptınız? Sizde yorumunuzu paylaşın.. Burada, şuradaki: Ozdere, şurası: 3 Apartman oteller ve 12 Hotel hakkındaki yorumları bulabilirsiniz. Ayrıca, Zoover websitesinde şurasını da: Ozdere,231 Tatil resimleri bulacaksınız. Şuranın: Ozdere, 5 videolar görüntülerine bakabilirsiniz. Bu sayfada şuradaki:Ozdere, tüm konaklama tesislerini bulabilirsiniz. Şuradaki:Ozdere, diğer konaklama tesislerine de bakınız. Şuradaki: Égei-tenger, tüm geceleme seçeneklerine bak. Daralt 19 Turkish yorumlar Ozdere 8,8 19 yorumlar Takdir 8,8 Gece/eğlence hayatı 7 Kültür 7,4 Çevre 8,9 Sahil 9,2 Atmosfer 9,1 Doğa için bakım 8,9 Dil: Türkçe (19) All (280) ------------ Hollandaca (230) Almanca (23) Fransızca (16) İngilizce (6) Çekçe (3) (3) American (3) Danca (1) Lehçe (1) Rusça (1) Yoldaşlık: All (19) ------------ Eşimle (6) Büyük çocuklu aile (3) Küçük çocuklu aile (6) Arkadaşlar (2) Diğer (1) Yalnız (1) Sıralama: Seyahat tarihi Ekleme tarihi güzel bir tatildi 9 emine kirmizioglu, 28 Eylül 2015 Gece/eğlence hayatı 9 Kültür 9 Çevre 10 Sahil 10 Atmosfer 10 Doğa için bakım 10 oldukca guzel,çok memnun kaldik Gezilecek bir yer deği 5 Göksel Özdemir, 25 Ağustos 2015 Gece/eğlence hayatı 2 Kültür 2 Çevre 8 Sahil 10 Atmosfer 10 Doğa için bakım 6 Otel konaklamaları için süper eh işte 5 Cevat İmre, 28 Ağustos 2015 Gece/eğlence hayatı 1 Kültür 1 Çevre 4 Sahil 9 Atmosfer 3 Doğa için bakım 5 onyra otel özderedeki en pahalı ve en kötü otel. Sakın bu otelde kalmayı düşünmeyin, Bir otelde herşey kötü olur mu valla oluyor işte. guzel 10 tunç doğan, 10 Ağustos 2015 Gece/eğlence hayatı 10 Kültür 10 Çevre 10 Sahil 10 Atmosfer 10 Doğa için bakım 10 Guzel sakin bir her zaman gidilebilir yer ben begendim İzmir'in En Güzel Yerlerinden Biri 9 Fatma Gündoğdu, 21 Temmuz 2015 Gece/eğlence hayatı 4 Kültür 5 Çevre 8 Sahil 6 Atmosfer 8 Doğa için bakım 8 Yeni yeni gelişse de çok iyi bir yer. çok güzel bir yer 10 zühal eroğlu, 24 Ağustos 2015 Gece/eğlence hayatı 8 Kültür 8 Çevre 10 Sahil 10 Atmosfer 10 Doğa için bakım 10 Her yaşta her kesime uygun doğa atmosfer güzel 10 derya hatıl, 24 Ağustos 2015 Gece/eğlence hayatı 9 Kültür 9 Çevre 10 Sahil 10 Atmosfer 10 Doğa için bakım 10 herşey çok güzeldi herkese tavsiye ederim harika bir yer otelin konumu muhteşem 10 zuhre ozbek, 08 Mayıs 2015 Gece/eğlence hayatı 10 Kültür 10 Çevre 10 Sahil 10 Atmosfer 10 Doğa için bakım 10 çok memnun kaldık kötü yorumlara aldanmayın deniz ve otelin konumu çok güzel küçük ve şirin bir yer 10 Gün Emir, 21 Eylül 2014 Gece/eğlence hayatı 8 Kültür 8 Çevre 10 Sahil 9 Atmosfer 10 Doğa için bakım 10 Bence gelin görün ve yaşayın gece pazarı 10 nurdan kurtuluş, 26 Eylül 2014 Gece/eğlence hayatı 10 Kültür 10 Çevre 9 Sahil 10 Atmosfer 10 Doğa için bakım 10 özderede gece pazarı çok güzel yaz kış emeklilerin kalbileceği ve herşeyi rahatlıkla bulacakları bir yer. 1 2 sonraki Eylemler Ozdere Yorum ekle Fotoğraf ekle Video ekle Konaklama tesisi ekle Görülecek yer gir Yorumları yazdırın. . Hakkında bilgi Hava Harita Fotoğraflar Videolar Soru ve Yanıt Ozdere hedef çevresi Güzelçamli (Kusadasi) Gumuldur Kusadasi Selcuk Davutlar Şirince Torbali Websayfanızda Zoover linki Zoover ' ı sayfanıza taşıma olanakları için buraya tıklayın