There are no English reviews of Eğlenceler Atlantis Waterpark (Aqua Park) See reviews in other languages. Or write your own review
Çevir Leuk voor kinderen van 4 tot 20 9 Gerrit Sprik, 30 Mayıs 2015 Mijn dochter van 14 heeft zich daar uitstekend vermaakt.Ik kon weer lekker zonnen.
Çevir Veel glijbanen op een klein oppervlakte 7 annecorina, 27 Temmuz 2014 We dachten toen we aankwamen dat we in een uurtje wel uitgekeken zouden zijn, maar onze jongens hebben zich prima vermaakt. De twister is wel pijnlijk, want daar ga je niet met een matje of bootje vanaf.
Çevir teleurstelling 3 vera, 15 Mayıs 2014 veel te prijzig voor het aantal glijbanen op die kleine vierkante meters..
Çevir Leuk en actief 10 Kim, 03 Mayıs 2014 Je kan de hele dag in en uit lopen, fijn! Dan kan je er voor kiezen om op een terras aan het strand lekker te gaan lunchen, bijvoorbeeld. Het park is niet heel groot, wel super leuk. Je moet je wel voorbereiden op de hele dag trappen lopen!
Çevir Prima voor een dagje vertier 6 Marianne, 10 Kasım 2013 Geniet met een boek op een ligbedje in de schaduw, op trek je zwembroek uit je bilnaad na een keertje van de glijbaan. Zowel jong als oud kan zich hier goed vermaken.
Çevir Slecht 1 tess, 26 Eylül 2013 Het is er erg vies en slecht onderhouden. We zijn van 4 glijbanen geweest en op 3 heb ik me pijn gedaan. Het is dat de kaartjes gratis waren.