Anasayfa > Afrika > Misir > Hurghada > Otel Royal Wings***

6,8
5,4
skor
Yorum ekle

Otel Royal Wings*** daki tatilinizden ne bekleyebileceğinizi bilmek mi istiyorsunuz? Otel Royal Wings*** Hurghada yorumlarını okuyun, önceki ziyaretçilerce yazıldı.
  • Hava durumu

Eşimle, Ekim 2007
fam. Dijk fam. Dijk
2,0
5,0
04.10.2007 Zak Royal Wings te 2 hafta kaldık. Buraya güzel yorumları okuduktan sonra seçtik ki bize biraz hayal kırıklığı yaşattı. Herkesin görüşü farklı. Özellikle yemekleri berbattı. İyiki oda/kahvaltı almışız. Kahvaltı 1 çeşit ekmekten (bazen bayat), salam,bal ve kurumuş/eskimiş peynirden oluşuyordu.Kapalı alan olmadığı içinde sineklerimiz bedavaydı.!Bazen yumurta haşlıyorlardı ama gelinceye kadar yarım saat geçiyordu. Sofra malzemelerini biz kendimiz masalardan tek tük topluyorduk.Personel kenardan seyrederken.!Odalar iyi,yataklar iyi, banyoda duştan az su akıyordu ve küçüktü. Balkonda oturduğumuz zaman ayaklarımız kaşınıyordu, belkide pireler vardı. Orta kararda temizlik, personel dostane, Alkol yasak. Dışarıdan yiyecek/içecek getirmek yasak.

Arkadaşlar, Ağustos 2007
Linda Linda
10,0
30.09.2007 Ne kadar güzel bir otel. Harika bir muhit, eğlenceleri ,showları çok güzel, personeli kibar, yemekleri leziz. En iyi tatilim. Seneye tekrar geleceğim.

Eşimle, Ağustos 2007
Jp en Mel Jp en Mel
6,0
26.08.2007 Buranın yüksek sezonu kış aylarında oluğu için , otelimiz sakindi ve harikaydı tabii.! Çok sıcak olmasına rağmen (gece 34 derece), gündüzleri 47 dereceden fazla olmuyordu, Mısırlılar alışkın tabii, sende hafif bir esinti ile plajda oturabiliyorsun. Merkezde olduğun için her yere yürüyerek gidebiliyorsun. Kahvaltı bizim için bir şey ifade etmedi, onun için süpermarkete giderdik. Biraz yukarısında da büyük alışveriş merkezi vardı , Heryerde pazarlık yapman gereksede burası uygundu. Buradan herşey satın aldık, yalnız bir bayan olarak uygunsuz kaçabilir yalnız gezmek, çünkü bir çoğu burkalıydı. Ortalamaya vurursak 100 bayanda 2 'i çalışıyordu. Luxor'a tur yaptık, Camlı botla gezindik,Quad safariye gittik. Çöl sörfleriyle show seyrettik. Bedevi kampları süperdi.Kesinlikle tavsiye ederim. Burger yemek için Hardee's e git. Anlatmaktan bıkmadım bana mail atabilirsiniz. SÜPER bir tatildi.

Aile, Temmuz 2007
kim kim
10,0
10.08.2007 Merhaba , Daha dün döndük. Bu otel gerçekten çok güzeldi. Hergün farklı bir menü ile yemekleri lezizdi.Buradaki kaykay ve dalga havuzu çok eğlenceliydi, çocuğumuz ayrılmak istemedi, anlarsınız ya gerçekten eğlenceliydi.! Akşamları yapılan animasyonda daha eğlenceli olabilirdi ama. Buradaki Ruslar gerçekten terbiyesiz. Ama diğer yandan çok güzel bir otel.

skor

Arkadaşına maille
Yorumları yazdırın.
RSS feed
Websayfanızda Zoover linki Alttaki linki kopyalayın

Zoover ' ı sayfanıza taşıma olanakları için buraya tıklayın

İşletme sahibimisiniz?

Zoover , işletme sahiplerine çeşitli imkanlar sunuyor. Daha fazla bilgi için burayı tıklayın.