Anasayfa > Avrupa > Italya > Ligurië > Laigueglia > apart Residence Paradiso

5,5
6,4
skor
Yorum ekle

apart Residence Paradiso daki tatilinizden ne bekleyebileceğinizi bilmek mi istiyorsunuz? apart Residence Paradiso Laigueglia yorumlarını okuyun, önceki ziyaretçilerce yazıldı.
  • Hava durumu
  • Yorumlar (0)
  • Harita
  • Fotoğraflar (8)
  • Videolar (0)
  • Tavsiyeler (0)
Ne yazık ki şu ana kadar Residence Paradiso/Laigueglia hakkında hiçbir Türkçe değerlendirme yapılmamış. İsterseniz siz bir değerlendirme ekleyebilirsiniz.

Did you visit this accommodation?

Karakter büyüklüğü: A   A   A

Eşimle, Mayıs 2010
Laigueglia ist schön,
Meiners Meiners
5,0
16.06.2010 leider war die Ferienanlage sehr schlecht zu finden, man muss schon ein geübter Autofahrer sein, um wenigstens zum Ausladen in die Garage zu kommen. Die Rezeption war gut deutschsprachig, leider nicht immer zu den angegebenen Zeiten besetzt.

In der Ferienwohnung fehlten Kaffeemaschine, Wein- oder Biergläser, Eierbecher usw., , die Matratzen waren sehr gut.

Laigueglia ist ein wunderschöner alter Ort, der sich seit Jahren seine Ursprünglichkeit bewahrt hat. Man findet fast ausschließlich Itliener, d.h. die Speisekarten sind vorwiegend in Italienisch. Der Stand ist sehr sauber und mit € 13 für 2 Liegestühle und 1 Sonnenschirm nicht zu teuer.

Kann im großen und ganzen empfohlen werden.

Aile, Eylül 2007
L. Berkhout L. Berkhout
4,0
6,0
08.01.2008 Onze familie komt al 50 jaar in het dorpje Laigueglia en wij kennen praktisch alle hotels. Eigenlijk is het allemaal een beetje vergane glorie maar Paradiso is gerestaureerd en ingericht. Voor Italiaanse begrippen is het nu prima. Spreken inderdaad slecht Engels en service is nihil. Parkeren bij Paradiso kost 10 euro per dag maar elders een plekje vinden is vrij lastig door de drukte in het dorp. Het zwembad stelt niets voor en staat ook geen water in. Op 100 meter van het strand en 10 min van het gezellige dorp. Bagni Arcobaleno en Marinella zijn aan te bevelen. Het is GEEN vrij strand. Voor jongelei heel weinig te doen (barretjes in het dorp en disco La Suerte). Dit is een typische Italiaanse vakantie met weinig buitenlandse toeristen. Wil je een Salou-sfeer, dan is dit het niet. Vier generaties van onze familie komen er nog steeds graag en voor ons is het thuis!! Een prijzige vakantie maar je krijgt hier wel wat voor. Meer informatie op aanvraag!

Arkadaşlar
Rimini Rimini
3,0
1,0
15.12.2007 Echt geen goed hotel.Voor degene die er dit jaar heen bereid je voor op een zeer slechte service!Ze laten je echt overal voor betalen! Handoek op het balkon=70 euro boete.Ze vragen overal geld voor. Ook inchecken is vreselijk.Wij en nog veel meer)mochten pas na 10 uur het appartement in.Je betaald voor schoonmaak maar ons appartement was super vies!We hadden een 3 persoons appartement met 5en.
Al het bestek was vies!
Ze hadden van allerlei rare smoesjes.
Onze wc was verstopt de 2e dag en i.p.v excuses voor het ongemak kregen we op het eind van onze vakantie te horen dat we een boete moesten betalen omdat het onze schuld zou zijn. Terwijl dat natuurlijk grote onzin is!
Het ziet er van buiten goed en nieuw uit en dicht bij het strand(wat ook 10 e. per dag kost) maar als je een leuk gezellig appartement wil zonder gezeur..kies dit niet! Niet te vertrouwen!

Eşimle
Wonka Wonka
9,0
08.08.2007 Residence Paradiso is een mooi, nieuw en ruim ingericht appartementencomplex, met een mooi uitzicht op zee en op de baai van Alassio. Receptioniste praat weinig engels, maar is wel te begrijpen. Nabij het complex parkeren is soms, vooral zaterdag en zondag, wat lastig, maar wij hebben de hele week binnen 100 meter gestaan. Op het strand betaal je €13 per dag voor 2 bedjes en een parasol met kluisje, douche en omkleedruimte, maar dat is niet uitzonderlijk in Italie. Het strand is erg netjes verzorgd. Er is ook een strand waar je met je handdoek kan liggen, echter wel 1 km verder. Laigueglia zelf is erg leuk, zeker wel goede restaurantjes (overwegend vis) en veel winkeltjes. Er zijn weinig buitenlandse toeristen, het is vooral populair bij italianen zelf.

Bilinmiyor
roos roos
9,0
06.08.2007 We hebben een weekje in het app. gezeten. Een mooi nieuw complex. De kamer is ruim en heeft airco. Het uitzicht is fantastisch, op zee en Alassio. Parkeren is niet gemakkelijk maar moet wel lukken, je moet een beetje mazzel hebben. Op het strand ben je verplicht bedden te huren, met korting van residence zo €13 p.dag: 2 bedden plus parasol (hoogseizoen).
Laigueglia is erg gezellig, nog niet zo toeristisch dus echt Italie. Veel restaurantjes en winkeltjes. Leuke bestemming!

Aile
Peter Peter
8,0
06.08.2007 Het is een zeer mooi appartement met een mooi uitzicht op de zee.
Alleen het is heel moeilijk om je auto hier te pakkeren je bent eigenlijk bijna verplicht om je auto in de garage te zetten voor 20 euro per dag en reken dat maar uit voor 2 weken.
We dachten leuk, 50 meter vanaf het strand maar dan moet je wel 14 euro per dag betalen per bedje en nee je mag ook niet met je handoek daar tussen gaan liggen.
De restaurants zijn niet top, ik had ergens gelezen dat je goed vis kon eten nou dat viel zwaar tegen.
Het zwembad was gesloten.
Er staat in de omschrijving dat de eigenaresse duits en engels sprak, dat klopte niet ze sprak alleen maar Italiaans.
Het is erg toeristisch!

Aile, Temmuz 2007
Peter Peter
8,0
06.08.2007 Het appartement is bijzonder mooi.Wij hadden een 5 pers. app. met zeezicht en keken over de baai uit. Er was wel een klein zwembad, maar daar stond geen water in. Het parkeren is een drama tenzij je er 20 euro per dag voor over hebt om in de garage van de residence te parkeren. (als er nog een plekje is) De eigenares praat alleen Italiaans. Is moeilijk mee te communiceren en is niet echt flexibel. Wij wilden de avond voor vertrek afrekenen. Kon niet. Alleen op de afreisdag vanaf 8.30. Men accepteert geen betaalkaarten. Voor de ligstoelen op het strand betaal je 14 euro per dag per bedje. Gewoon op je handdoek zitten mocht niet. Het dorp is zeer toeristisch. Leuke boulevard. Leuke wandeling om 's ochtends je brood en een krantje in het dorp te halen (ca. 10 min.) De restaurants zijn er legio, maar niet echt top. Wij waren met onze zoon van 20 en onze dochter van17. Weing vertier voor hun leeftijd. Vakantiegangers zijn overwegend Italiaans. Weinig Nederlanders.

Eşimle
zegers zegers
8,0
31.07.2007 parkeren is wel een probleem, het is erg druk. Maar doorvoor zit je dan ook wel op loopafstand van het dorp, de stad en het strand. Appartement is erg mooi. Strandstoelen moet je huren maar dan heb je wel een prachtig strand.

skor

Aile (3)
Arkadaşlar (1)

Arama
Websayfanızda Zoover linki Alttaki linki kopyalayın

Zoover ' ı sayfanıza taşıma olanakları için buraya tıklayın

İşletme sahibimisiniz?

Zoover , işletme sahiplerine çeşitli imkanlar sunuyor. Daha fazla bilgi için burayı tıklayın.