İnt. websayfaları:
skor
138 yorumlar
Kamping resmi websayfası
devamını oku >>
Kamping Roma Flash Sporting*** daki tatilinizden ne bekleyebileceğinizi bilmek mi istiyorsunuz? Kamping Roma Flash Sporting*** Bracciano yorumlarını okuyun, önceki ziyaretçilerce yazıldı. Sizin bulabilirsiniz yanında (1) (2) ilgili (0) Zoover web sitesinde. Siz (1) (2) ilgili görüntüleyebilirsiniz (0).
Daralt <<
Nereden:
Tüm havalimalarını haritada göster
ROME - FIUMICINO (33 km)
ROME - CIAMPINO (49 km)
PESCARA - PESCARA (169 km)
FIRENZE - PERETOLA (206 km)
RIMINI - RIMINI (216 km)
ROME - FIUMICINO (33 km)
ROME - CIAMPINO (49 km)
PESCARA - PESCARA (169 km)
FIRENZE - PERETOLA (206 km)
RIMINI - RIMINI (216 km)
Ağu '11
Eyl '11
Gidiş için havalimanı giriniz
Varış için havalimanı giriniz
Gidiş tarihi dönüşten sonra olamaz
Tarih yanlış
Yorumlar (0)
Fotoğraflar (116)
Videolar (1)
Tavsiyeler (0)
Ne yazık ki şu ana kadar Roma Flash Sporting***/Bracciano hakkında hiçbir Türkçe değerlendirme yapılmamış. İsterseniz siz bir değerlendirme ekleyebilirsiniz.
Did you visit this accommodation?
Sende Yorumla
HEPSİ
Tüm dillerdeki yorumlar
Goede uitvalbasis Rome
31.08.2010
Overzichtelijke camping aan mooi helder meer, met vaak een verkoelend windje. Geen Muggen! Accomodatie schoon maar invetaris zeer karig. Bovenbed van het stapelbed niet echt geschikt voor een oudere tiener.(klein)
Rome is goed te doen met auto.( parkeren naast St Pieter)
Camping ligt mooi maar afgelegen, je hebt wel altijd een auto nodig om een ander plaatsje te bezoeken. Leuke plaatsjes in omgeving.
Er rijdt een bus vanaf camping naar Bracciano van waar je met trein naar Rome kunt. Veel nederlanders en jeugd in elke leeftijdscategorie. Er is wel enig annimatie maar jeugd zoekt elkaar vooral 's avonds op bij de badmintontafel en strandje. Pizza in restaurant niet duur maar ook niet lekker. Er wordt hier gesugereerd dat het aan jezelf ligt als eigenaresse niet vriendelijk tegen je is. Wij kwamen na lange reis aan, en zonder nog een woord gezegd te hebben werden we zeer onbeschoft ontvangen. Bij vertrek was mevrouw zeer vriendelijk. Haar humeur is net zo wisselend als het weer.[4]
Goede uitvalbasis naar Rome
30.08.2010
Kleine overzichtelijke camping, veel Nederlanders. Klein zwembad maar prachtig helder meer.
Goed te doen met de auto naar Rome,parkeren naast de St.Pieter.
Maxicaravan was keurig schoon, wel karig aan servies en bestek,en bovenste bed van het stapelbed ligt niet echt prettig voor een grote tiener.
Wij waren met 3 tienerdochters, zij hebben zich prima vermaakt,oudere jeugd zoekt elkaar 's avonds op bij de tafeltennistafel of strandje.
Humeur van eigenaresse net zo veranderlijk als het weer!
Ontvangst was zeeeeer onvriendelijk en bij vertrek was ze juist zeer aardig. Tja...
Mooie rustige camping
Jacob Buijsman
Jacob Buijsman
29.08.2010
Hele mooie camping aan een prachtig helder meer.
Lekker rustig en een prima uitvalbasis voor een trip naar zee of het overweldigende Rome. Wij zijn niet bij het restaurant gaan eten omdat de entourage ongezellig is.
Plastic stoelen en uitbundige TL verlichting nodigen niet uit als je in Bracciano hele leuke restaurantjes hebt. Het hoekje van het terras nodigt wel uit om genietend van het uitzicht een lekkere cappucino te drinken voor maar 1,20. Om te kunnen betalen krijg je een pasje dat je kunt opladen bij bar. Een goed systeem waardoor je niet continue met je portomonee hoeft te zeulen.
Zijn er nadelen? Ja, eentje!
De Eigenaresse die al gauw de bijnaam Susan Boyle kreeg op de camping.
Als u haar ziet snapt u waarom.
Streng? Ja
Rechtvaardig? nee
Wel selectief.
zeg een keer dat je het met iets niet eens bent, en je hebt afgedaan ook als je caravan bij aankomst te vies voor woorden is.
Een grote groep jonge luidruchtige Polen doet ze niets aan!
conclusie, camping goed, leiding slecht!
Voor herhaling vatbaar!
Edenaar
Edenaar
Fotograflara bak
29.08.2010
Voor de eerste keer hier geweest, van te voren geboekt, 1 1/2 week was de bedoeling, maar we hebben er een week aan vastgeplakt en voor volgend jaar ruim 3 weken geboekt! We hebben het er super gehad. De camping ligt direct aan het meer. Heerlijk om daar te zwemmen. Rome binnen handbereik, maar ook de omliggende plaatsen zijn de moeite waard. Goede mogelijkheden in supermarkten etc. Ik ben het niet eens met de commentaren op de campingbazin. Zij treedt op als dingen niet kloppen. Ik vind dat prettig. Soms schaam ik me voor mijn landgenoten, als zij dan van de camping afmoeten vind ik dat terecht. Enige orde geeft rust. Ons beviel de polulatie op de camping, onze zoon van 20 die een een kleine 2 weken bij ons was heeft het zeer naar zijn zin gehad. Gewone beschaafde gezinnen, rust- en cultuurzoekers. Kortom een absolute aanbeveling! Maar kom niet allemaal, want dan wordt het te druk!
Küçük çocuklu aile, Temmuz 2001
Prima uitvalsbasis voor bezoek aan Rome etc.
27.08.2010
Leuke kleine camping aan een geweldig helder meer. De plaatsen aan het strand zijn zeer mooi. In het bos zijn de plaatsen met erg veel schaduw (soms zelfs frisjes en erg donker).
Büyük çocuklu aile
mobilhome
Ingrid de Vries
Ingrid de Vries
26.08.2010
De mobilhome die we hadden gehuurd is minder geschikt voor lange kinderen. Zoon is ruim 1,90 meter lang en paste niet in het bed, omdat er een kast tegen aan stond. Alles is wel aanwezig, het is inderdaad een rustige camping. Nauwelijks kabaal gehoord. Prima te doen naar Rome. Wij hebben in Rome gebruik gemaakt van een hop op en hop off bus. De kaartjes zijn veel duurder, maar wij vonden het makkelijker dan uit te zoeken welke metro halte we moesten uitstappen. Op de camping wel veel Nederlanders, maar buiten de camping is het één en al Italië. Wij vonden het jammer dat er in de omgeving weinig restaurantjes waren.
We komen zeker terug!
Familie Moree
Familie Moree
25.08.2010
We zijn net terug in nederland.
We hebben een heerlijke vakantie gehad! Caravan heeft zijn beste tijd wel gehad maar we kwamen er toch alleen maar om te slapen.
Prima uitvalplek naar Rome. We zijn met onze huurauto naar Rome gegaan maar hadden wel ons navigatiesysteem meegenomen, die heb je wel nodig! Je zit er in een uurtje.
De camping zelf is rustig en gezellig. Prima staanplaatsen voor caravan of tent.
In het zwembad is geen badmuts verplicht. Het meer is kristal helder en je kunt er goed in zwemmen.
Ik vindt het systeem met het pasje wel aangenaam en je weet wat je opmaakt.
Vriendelijk personeel en een prima restaurant wat helemaal niet duur is.
Vanaf de camping wordt ook een trip georganiseerd naar Pompei en Vesuvius, een aanrader! En de eigenaresse is een aardige vrouw.....
Wij komen zeker weer terug!
Leuke rustige camping
Monique
Monique
24.08.2010
Roma Flash is een kleine rustige camping vonden wij.Wij hadden een stacaravan type Paradise Home.Veel ruimte rond de caravan.Het meer was heerlijk en 's avonds stond er altijd een verfrissend windje.Het zwembad was ook prima.De eigenaresse viel ook 100% mee.Doordat zij zo duidelijk de regels stelt is het gwoon een rustige leuke camping om je vakantie te vieren.
Küçük çocuklu aile, Temmuz 2001
prima uitvalsbasis voor bezoek aan Rome
Steegh
Steegh
24.08.2010
Büyük çocuklu aile, Temmuz 2001
prima uitvalsbasis voor bezoek aan Roma
Fotograflara bak
Bracciano
Haritaya bakınız.
Websayfanızda Zoover linki
Alttaki linki kopyalayın
Zoover ' ı sayfanıza taşıma olanakları için buraya tıklayın
Hakkında bilgi
Hava
Fotoğraflar
Videolar
İşletme sahibimisiniz?
Zoover , işletme sahiplerine çeşitli imkanlar sunuyor.
Daha fazla bilgi için burayı tıklayın.