De Emma Rosa is een mooi Turks "Gulet" dat met z'n houten afwerkingen en kussen op het dek gezelligheid en sfeer uitstraalt. Een vriend en ik besloten een duikcursus te gaan doen en kwamen via Labyrinth uit bij de Emma Rosa, uitgebaat door een Nederlandse. Alles was tot in de puntjes geregeld. De transfers, het eten en de professionele Nederlandse duikinstructeur. We hebben werkelijk genoten. De eerste dagen moesten we natuurlijk ook de duiktheorie bestuderen wat werd afgesloten met een theorie examen. De omgeving en de abiance op het schip waren zo mooi dat zelfs het studeren een genot was. We deden de cursus met nog 3 andere gasten en daarnaast waren er ook nog 7 gasten die puur voor het duiken kwamen, zij hadden al een brevet. Al met al een gezellige groep gelijkgestemden inc Isabelle, de uitbaatster, de Turkse altijd vrolijke kapitein en een Turkse scheepsjongen. Slapen deden we in een 3 persoons kajuit of op het dek onder de sterrenhemel. Er waren 2 nette douches/toilets aan boord