Varış tarihi
Ayrılış tarihi
itibaren € 0
Geçtiğimiz 48 saat içindeki en düşük ücret.
Sizin için, en ucuz oda fiyatlarını bulmak amacıyla, en iyi tatil web sitelerindeki teklifleri araştırıyoruz!
Bansko
8,1
17 yorumlar
Yorumlar Bansko

Önceki ziyaretçilerin Bansko tatili hakkındaki düşüncelerini mi merak ediyorsunuz? Bu Bansko tatili hakkında yapılan yorumları görebilirsiniz. Bansko da tatil mi yaptınız? Sizde yorumunuzu paylaşın..
Bansko Sayı/puan almak 8,1 -dan/-den/-tan/-ten 10, baz alınarak 17 Yorumlar/değerlendirmeler
Önceki ziyaretçilerin Bansko tatili hakkındaki düşüncelerini mi merak ediyorsunuz? Bu Bansko tatili hakkında yapılan yorumları görebilirsiniz. Bansko da tatil mi yaptınız? Sizde yorumunuzu paylaşın.. Burada, şuradaki: Bansko, şurası: 23 Apartman oteller, 61 Hotel ve 12 Apart oteller hakkındaki yorumları bulabilirsiniz. Ayrıca, Zoover websitesinde şurasını da: Bansko,46 Tatil resimleri bulacaksınız. Bu sayfada şuradaki:Bansko, tüm konaklama tesislerini bulabilirsiniz. Şuradaki:Bansko, diğer konaklama tesislerine de bakınız. Şuradaki: Bulgaristan, tüm geceleme seçeneklerine bak.
Lütfen biraz bekleyiniz...
Bansko bölgesi hakkında yorum bulunmamaktadır. Isterseniz Bansko bölgesi için yorum ekleyebilirsiniz.

Bu varış noktasını daha önce ziyaret etmiş miydiniz?

Karakter büyüklüğü: A A A

17 Bansko yorumu

8,1
17 yorumlar
Takdir
8,1
Gece/eğlence hayatı
8,3
Kültür
8,4
Çevre
7,6
Köy atmosferi
8,3
Tecrübesizler için kayakbölgesi
8,2
Tecrübeliler için kayakbölgesi
7,8
Après ski
8,4
Puanları ve değerlendirmeleri göster:
Arkadaşlar, Ocak 2013
"Onverwacht bij de tijds skigebied"Çevir
Patrique
Takdir
8,0
Gece/eğlence hayatı
8,0
Kültür
7,0
Çevre
6,0
Köy atmosferi
9,0
Tecrübesizler için kayakbölgesi
9,0
Tecrübeliler için kayakbölgesi
9,0
Après ski
9,0

10.05.2013 Modern skigebied wat niet onder doet voor de bekende skigebieden. Het heeft ongeveer 70 tot 75 km aan piste, waarbij voor iedere behendigheid wat te vinden is. Naar onze maatstaven is het eten en drinken goedkoop, maar zeer goed. Bij alle gelegenheden op de berg hetzelfde (gratis) Wifi-netwerk + goede 3G ontvangst. Mogelijk om goedkoop van Nederland naar Sofia te vliegen. Ongeveer 2,5 tot 3 uur rijden vanaf Sofia.

Arkadaşlar, Ağustos 2012
"Time turned back."Çevir
Mr. Davey
Takdir
8,0
Gece/eğlence hayatı
8,0
Kültür
9,0
Çevre
8,0
Köy atmosferi
9,0
Tecrübesizler için kayakbölgesi
9,0
Tecrübeliler için kayakbölgesi
5,0
Après ski
8,0

12.08.2012 Ladies shelling peas and cooking in the street, men chopping wood and riding horse carts. Old tavernas with excellent food and drink for next to no money.
New Ski lift, quality hotels, bars and clubs.
Old meets new in a good way.

Arkadaşlar, 2012
"Super"Çevir
kacper
Takdir
8,0
Gece/eğlence hayatı
7,0
Kültür
8,0
Çevre
8,0
Köy atmosferi
7,0
Tecrübesizler için kayakbölgesi
8,0
Tecrübeliler için kayakbölgesi
7,0
Après ski
8,0

23.07.2012 Świetne miejsce na narty, coraz bardziej popularne wśród turystów z Europy. Można tu zarówno aktywnie spędzić czas (narty,snowboard itp), odpocząć (poleżeć i opalać się na stoku) jak i dobrze się pobawić (jest kilka klubów,dyskotek,pubów). Byłem mile zaskoczony miejscową starówką z ciekawymi pomnikami i architekturą. Jako ciekawostkę polecam spacer po Parku Narodowym Pirin. Dla mnie najważniejszą zaletą były niskie ceny :)

Büyük çocuklu aile, 2012
"Opinia"Çevir
justyna
Takdir
8,0
Gece/eğlence hayatı
7,0
Kültür
9,0
Çevre
7,0
Köy atmosferi
9,0
Tecrübesizler için kayakbölgesi
7,0
Tecrübeliler için kayakbölgesi
8,0
Après ski
9,0

16.07.2012 Przyciąga tu znakomita kuchnia i regionalny folklor ale przede wszystkim jest to świetnie przygotowany, rozwijający się ośrodek narciarski. Trasy są na wysokościach 2000 - 2600 m, całkowita długość tras zjazdowych to ok. 70 km, same wyciągi mają jakieś 28 km długości więc całkiem atrakcyjnie to już wygląda. No i plusem jest brak kolejek przy wyciągach ;)

Büyük çocuklu aile, 2012
"Opinia"Çevir
lech
Takdir
8,0
Gece/eğlence hayatı
9,0
Kültür
8,0
Çevre
7,0
Köy atmosferi
7,0
Tecrübesizler için kayakbölgesi
8,0
Tecrübeliler için kayakbölgesi
9,0
Après ski
9,0

30.06.2012 Świetne miejsce na narty, coraz bardziej popularne wśród turystów z Europy. Można tu zarówno aktywnie spędzić czas (narty,snowboard itp), odpocząć (poleżeć i opalać się na stoku) jak i dobrze się pobawić (jest kilka klubów,dyskotek,pubów). Byłem mile zaskoczony miejscową starówką z ciekawymi pomnikami i architekturą. Jako ciekawostkę polecam spacer po Parku Narodowym Pirin. Dla mnie najważniejszą zaletą były niskie ceny :)

Eşimle, 2011
"Było fajnie"Çevir
Seweryn
Takdir
10,0
Gece/eğlence hayatı
10,0
Kültür
10,0
Çevre
10,0
Köy atmosferi
10,0
Tecrübesizler için kayakbölgesi
10,0
Tecrübeliler için kayakbölgesi
10,0
Après ski
10,0

19.08.2012 Świetne miejsce na narty, coraz bardziej popularne wśród turystów z Europy.

Eşimle, 2011
"Zdecydowanie tak"Çevir
Norbert
Takdir
10,0
Gece/eğlence hayatı
10,0
Kültür
10,0
Çevre
10,0
Köy atmosferi
9,0
Tecrübesizler için kayakbölgesi
9,0
Tecrübeliler için kayakbölgesi
9,0
Après ski
9,0

11.08.2012 Super. Bardzo dużo tras zjazdowych. Każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam

Arkadaşlar, Şubat 2011
"Schitterend en rustig Bansko"Çevir
Henk
Takdir
8,0
Kültür
7,0
Çevre
8,0
Köy atmosferi
8,0
Tecrübesizler için kayakbölgesi
10,0
Tecrübeliler için kayakbölgesi
7,0
Après ski
8,0

21.02.2011 2011: wintersportvakantie naar Bansko. Overnacht in Family Hotel Bisser, een aanrader erg goedkoop en over nuttige faciliteiten (Sauna, transfer naar gondola). Bansko is een klein maar sfeervol dorpje. In de Hoofdstraat zitten erg veel restaurants. De restaurants zijn nog voor Westerse normen erg goedkoop. Je bent rond de € 20 p.p. kwijt en dan heb je een hoofdgerecht, een nagerecht en wat drankjes. Het dorp heeft een onvervalste Bulgaarse sfeer. De mensen zijn er stuk voor stuk erg vriendelijk (misschien omdat ze aan je willen verdienen, maar zo ervaar je dit niet). De goede restaurantjes zitten echter meestal verstopt (vaak zitten deze achter een blok huizen of winkels). Al met al erg leuke beleving. Enige nadeel was de houtskoolkacheltjes (niet in hotel hoor). Het stonk er erg op straat en als je astmatisch bent ben je blij als je niet de hele tijd buiten loopt. Skigebied ook erg mooi, hoge bergen goed voor beginners. Heerlijk frisse lucht, ondanks weinig sneeuw toch erg goed geskie

Grup gezisi, 2009
"Hyggelig by - rar befolkning - godt skiføre"Çevir
morten bøstrup
Takdir
8,0
Çevre
8,0
Köy atmosferi
8,0
Tecrübesizler için kayakbölgesi
8,0
Tecrübeliler için kayakbölgesi
8,0
Après ski
6,0

16.11.2009 bansko er en hyggelig by, til forskel fra mange "satellitbyer" i europa - en "rigtig" by, med en rar befolkning, som, hvis du selv er imødekommende, vil stå på hænder for dig - et anderledes skisportssted end de fleste andre steder, - tænk at komme til et turistmål, hvor befolkningen som oftest ikke forstår/taler engelsk, tysk, fransk - dog skal det siges, at mange unge dog taler engelsk - men kun bulgarsk el. russisk - så det er med at få arme og ben igang, så man kan føre en samtale, - dette bevirker desuden at man tit ender op i grin og hygge - maden er udpræget balkan-agtig - for de fleste vil dette kunne sammenlignes med græsk - veltillavet og med rigelige mængder af drikkevarer - vi er en gruppe mænd som har kommet i bulgarien på ski, siden 1996 hvert år - Borovets, Pamporovo og de sidste 8 år i Bansko, som efter vores mening er Bulgariens bedste skisportssted - Skiføret er fint, ikke de længste piste, man har oplevet, nybeg./øvede/hajer, alle kan få en god ferie dernede

Eşimle, Aralık 2008
"Excelente -"Çevir
M J Riego
Takdir
8,0
Çevre
8,0
Köy atmosferi
8,0
Tecrübesizler için kayakbölgesi
8,0
Tecrübeliler için kayakbölgesi
8,0
Après ski
10,0

04.01.2009 Bansko esta situado al sur de Bulgaria, es un lugar superbonito con una estacion de esqui muy moderna para todos los niveles y un pueblecito lleno de encanto con un monton de edificios antiguos. Las tavernas (mehanas) aportan un ambiente muy acogedor que permite degustar comida tradicional bulgara a precios asequibles.

Hay autobuses desde la estacion de autobuses central en Sofia que comunican Sofia con Bansko por un precio de 14 levs (billete de ida por persona). El viaje dura aprox. tres horas y 20 minutos. Desde el aeropuerto de Sofia se puede coger un taxi a la estacion central de autobuses de Sofia (por un precio de unos 10 levs). Un translado privado del aeropuerto de Sofia a Bansko puede costar unos 80 euros por persona.