Varış tarihi
Ayrılış tarihi
itibaren € 42
Geçtiğimiz 48 saat içindeki en düşük ücret.
Sizin için, en ucuz oda fiyatlarını bulmak amacıyla, en iyi tatil web sitelerindeki teklifleri araştırıyoruz!
Freiburg
8,5
45 yorumlar
Yorumlar Freiburg

Önceki ziyaretçilerin Freiburg tatili hakkındaki düşüncelerini mi merak ediyorsunuz? Bu Freiburg tatili hakkında yapılan yorumları görebilirsiniz. Freiburg da tatil mi yaptınız? Sizde yorumunuzu paylaşın..
Freiburg Sayı/puan almak 8,5 -dan/-den/-tan/-ten 10, baz alınarak 45 Yorumlar/değerlendirmeler
Önceki ziyaretçilerin Freiburg tatili hakkındaki düşüncelerini mi merak ediyorsunuz? Bu Freiburg tatili hakkında yapılan yorumları görebilirsiniz. Freiburg da tatil mi yaptınız? Sizde yorumunuzu paylaşın.. Burada, şuradaki: Freiburg, şurası: 4 Kampingler, 49 Hotel, 2 Misafirhaneler ve 1 Hostel hakkındaki yorumları bulabilirsiniz. Ayrıca, Zoover websitesinde şurasını da: Freiburg,276 Tatil resimleri bulacaksınız. Şuranın: Freiburg, 1 video görüntülerine bakabilirsiniz. Bu sayfada şuradaki:Freiburg, tüm konaklama tesislerini bulabilirsiniz. Şuradaki:Freiburg, diğer konaklama tesislerine de bakınız. Şuradaki: Baden-Württemberg, tüm geceleme seçeneklerine bak.
Lütfen biraz bekleyiniz...
Freiburg bölgesi hakkında yorum bulunmamaktadır. Isterseniz Freiburg bölgesi için yorum ekleyebilirsiniz.

Bu varış noktasını daha önce ziyaret etmiş miydiniz?

Karakter büyüklüğü: A A A

1 2 3 4 5 sonraki

45 Freiburg yorumu

8,5
45 yorumlar
Takdir
8,5
Gece/eğlence hayatı
7,7
Kültür
8,0
Çevre
8,5
Şehir atmosferi
8,7
Doğa için bakım
7,7
Puanları ve değerlendirmeleri göster:
Eşimle, Eylül 2014
"Vriendelijk"Çevir
flip
Takdir
8,0
Kültür
8,0
Çevre
8,0
Şehir atmosferi
8,0

25.09.2014 Freiburg is een stad waar de mensen een vriendelijk en prettige uitstraling hebben.
In de horeca en in de winkels wordt je op een manier begroet en te woord gestaan die wij in Amsterdam al heel lang vergeten zijn.
Daarbij is de prijs/kwaliteit verhouding in de horeca prima

Eşimle, Temmuz 2014
"Mooie stad"Çevir
will coppens
Takdir
8,0
Gece/eğlence hayatı
8,0
Kültür
8,0
Çevre
8,0
Şehir atmosferi
8,0
Doğa için bakım
8,0

06.08.2014 de stad is mooi om te bezichtigen, wel druk

Eşimle, Haziran 2014
"Mooie stad"Çevir
Yasmin Ruigrok van ...
Takdir
6,0
Gece/eğlence hayatı
6,0
Kültür
6,0
Çevre
6,0
Şehir atmosferi
6,0
Doğa için bakım
6,0

25.06.2014 goed te bereiken, mooie stad

Arkadaşlar, Aralık 2013
"Fantastische bestemming"Çevir
Louis
Takdir
9,0
Gece/eğlence hayatı
8,0
Kültür
8,0
Çevre
9,0
Şehir atmosferi
8,0
Doğa için bakım
9,0

17.12.2013 Freiburg im Breisgau is met de ICE te bereiken en ligt niet zo ver van Basel en Mulhause. Het ligt in een belangrijk wijngebied en is een wintersportbestemming. De stad zelf heeft veel te bieden op het gebied van winkels, restaurants, wijnstubes, theater en oude universiteitsgebouwen. Men heeft oog voor het milieu, je kunt op meerdere plekken in de stad zien hoe de kwaliteit van de lucht is en bij zo'n weerstation heb je wifi en kun je gratis (binnen Duitsland) bellen.

Eşimle, Kasım 2013
"Vrolijke provinciale stad"Çevir
luc
Takdir
9,0
Kültür
8,0
Çevre
9,0
Şehir atmosferi
9,0
Doğa için bakım
8,0

14.11.2013 Omdat Freiburg via milieuvignetten ('Umweltzone') de toegang voor onze auto verbood, besloten we vanuit het dorpje AHA, gelegen aan de Schluchsee, de trein te nemen. Die reed klokslag op 1u tijd naar het station 'Freiburg am Breisgau'.
Deze stad is een opsteker. Zowel de ligging als de gebouwen ogen mooi. De Luftwaffe heeft in WOII door de mist per ongeluk Freiburg gebombardeerd, maar hiervan is niks meer te bespeuren.
Typisch zijn er de diepe straatgoten. Deze dienden vroeger als open riool en voeren nu het regenwater af. Sommige bronnen beweren echter dat ze dienden voor de waterbevoorrading.
Let er ook eens op de voetpaden met mozaïeken, bestaande uit meerkleurige keien, dienende als aanwijsbord voor de handelszaak.

Het station ligt bij het centrum. Nabij het Rathaus kan je in het infoburo een plan kopen. Die wandeling brengt je langs de meeste gebouwen, met uitz. van het kasteelpark en zijn kabelbaan. Het plan vergeet ook enkele universiteitsgebouwen en de rivierkant.

Eşimle, Eylül 2013
"Schöne Stadt zum Verweilen"Çevir
Ulf
Takdir
8,0
Kültür
6,0
Çevre
8,0
Şehir atmosferi
9,0

25.09.2013 Zumindest der Stadtkern ist allerliebst und bietet vielfältige Möglichkeiten zum Zeitvertreib. Die Randgebieten sind dann so hässlich, wie in den meisten anderen Städten. Öffentlich Verkehrsmittel oder das Fahrrad sind hier die Fortbewegungsmittel der Wahl. Das ist vernünftig.

Büyük çocuklu aile, Ağustos 2013
"Freiburg ist einen Besuch wert"Çevir
KleineKatze
Takdir
10,0
Kültür
9,0
Çevre
10,0
Şehir atmosferi
10,0

10.09.2013 Freiburg ist auf jeden Fall einen Besuch wert, auch wenn man (wie wir) nur auf der Durchreise ist. Die Altstadt ist schön, man kann gut shoppen und auch das Münster ist sehenswert. Süß sind auch die vielen kleinen Gassen.
Ein sehr schöner Ort.

Büyük çocuklu aile, Temmuz 2013
"Parijs achtige charme"Çevir
dinie
Takdir
8,0
Gece/eğlence hayatı
7,0
Kültür
7,0
Çevre
7,0
Şehir atmosferi
10,0

03.08.2013 Allerlei "vogels" strijken neer in Freiburg. Veel straatartiesten en nomaden.
Bijna uitgelaten sfeer. Zaterdag een biologische streekmarkt met heel veel lekkere waren.

Küçük çocuklu aile, 2012
"Campingurlaub in der Stadt"Çevir
mm
Takdir
10,0
Gece/eğlence hayatı
10,0
Kültür
10,0
Çevre
10,0
Şehir atmosferi
10,0

01.09.2012 Wir kommen immer wieder gerne nach Freiburg, besonders die Kinder freuen sich immer lange im Voraus auf die Tiere im Mundenhof. Wir freuen uns auf gute Cafés, Restaurants, schöne Läden, viel Natur in der Nähe und natürlich auf den Campingplatz am Möslepark.

Eşimle, Temmuz 2012
"Prachtige oude stad in mooie omgeving"Çevir
Ton
Takdir
9,0
Gece/eğlence hayatı
9,0
Kültür
9,0
Çevre
8,0
Şehir atmosferi
8,0

25.08.2012 De moeite waard om 2 dagen in rond te slenteren en te genieten.
Niet ver van Basel, leuk om op doorreis naar het zuiden paar nachtjes te blijven.

1 2 3 4 5 sonraki